AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürekkep dökmek

Kahve falında mürekkep dökmek

Kahve falında mürekkep dökmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında mürekkep dökmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Kahve falında mürekkep dökmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir semte taşınılacağına delalettir.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak sıkıntılarının biteceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında elde mürekkep görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında mürekkep kusmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalettir.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi mürekkep görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir