AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürekkeple yazı yazmak

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, güven kaybına uğrayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mürekkep dökmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine inanılır.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalettir.

Kahve falında siyah mürekkep görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mürekkep kusmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mürekkep içmek rakiplerini arkasında bırakacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, eşlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir