AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mürekkep görmek

Kahve falında mavi mürekkep görmek

Kahve falında mavi mürekkep görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi mürekkep gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında mavi mürekkep görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde mürekkep görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mürekkep dökmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Kahve falında siyah mürekkep görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında mürekkep yutmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mürekkep içmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir