AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde mürekkep görmek

Kahve falında elde mürekkep görmek

Kahve falında elde mürekkep görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, işlerin artacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde mürekkep gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Kahve falında elde mürekkep görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mürekkep dökmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mürekkep kusmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi mürekkep görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir