AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürekkep kusmak

Kahve falında mürekkep kusmak

Kahve falında mürekkep kusmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mürekkep kusmak gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Kahve falında mürekkep kusmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında elde mürekkep görmek kötü günlerinin biteceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında mürekkep yutmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah mürekkep görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir