AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, işini büyüteceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hainlik yapacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Kahve falında elde mürekkep görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işarettir.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mürekkep yutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mürekkep dökmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mürekkep içmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Kahve falında mavi mürekkep görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir