AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline mermi almak

Kahve falında eline mermi almak

Kahve falında eline mermi almak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, hak yolunu tutacağına, kendisini çok yıpratacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında eline mermi almak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Kahve falında elinde mermi tutmak malının da hiç olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermiyi eline almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde mermi görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline mermi almak her işten alnının akıyla çıkmaya, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda mermi görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermi sesi duymak borç içinde bir yaşam süreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında mermi kovanı görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek mermi görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir