AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde mermi görmek

Kahve falında elinde mermi görmek

Kahve falında elinde mermi görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında elinde mermi gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eline mermi almak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında elinde mermi tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına işarettir.

Kahve falında mermiyi eline almak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, insanlara iyilik yapmaya delalet etmektedir.

Kahve falında elinde mermi görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş mermi görmek bir süre belini doğrultamayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında tek mermi görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında mermi çekirdeği görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, başarıları ile tanınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında top mermisi görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir