AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi kovanı görmek

Kahve falında mermi kovanı görmek

Kahve falında mermi kovanı görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kız çocuğunun olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, yeni mekânlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mermi kovanı gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Kahve falında boş mermi kovan görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, şansın kaçacağına yorulur.

Kahve falında boş mermi kovanı görmek hayaline kavuşacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında mermi kovanı görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında arı ve arı kovanı görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, mevlit okutacağına inanılır.

Kahve falında kovanın içinde balık görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında kovan ve bal görmek işlerinin bozulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bal kovanı görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir