AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde mermi tutmak

Kahve falında elinde mermi tutmak

Kahve falında elinde mermi tutmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde mermi tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında elinde mermi tutmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermiyi eline almak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline mermi almak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında elinde mermi görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca mermisi görmek refaha erişileceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla mermi atmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Kahve falında vücutta mermi görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir