AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi sesi duymak

Kahve falında mermi sesi duymak

Kahve falında mermi sesi duymak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, yönlendireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermi sesi duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Kahve falında mermi sesi duymak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabanca mermisi görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dolu mermi görmek adaletin geleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında boş mermi kovanı görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında mermi kovanı görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kurşun mermi görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında top mermisi atmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermisi bitmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir