AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek mermi görmek

Kahve falında tek mermi görmek

Kahve falında tek mermi görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek mermi gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Kahve falında tek mermi görmek ortaklıkların bozulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden mermi toplamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mermiyle yaralanmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek yokluk içine düşeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında silahla mermi atmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında tabanca mermisi görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun mermi görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla mermi atmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir