AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda mermi görmek

Kahve falında vücudunda mermi görmek

Kahve falında vücudunda mermi görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda mermi gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda mermi görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında vücutta mermi görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında vücuttan mermi çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah mermisi görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işarettir.

Kahve falında mermi ve silah görmek yüzünde güller açacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işarettir.

Kahve falında mermili silah görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mermiyle vurulmak evdeki nimetin çoğalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mermiyle yaralanmak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir