AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermiyi eline almak

Kahve falında mermiyi eline almak

Kahve falında mermiyi eline almak aksiliklerin aşılacağına, inancından sapacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, amaçlardan sapmaya, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mermiyi eline almak gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri paylaşmalısınız.

Kahve falında mermiyi eline almak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında elinde mermi tutmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işarettir.

Kahve falında elinde mermi görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline mermi almak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermiyle yaralanmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında şarjöre mermi koymak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermi yemek kötü haberler alınacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermi yarası görmek mutlu olacağına ve güleceğine, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir