AnaSayfa / Genel / Kahve falında kremi sürmek

Kahve falında kremi sürmek

Kahve falında kremi sürmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kremi sürmek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında saçına krem sürmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Kahve falında saça krem sürmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında krem sürmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsüne krem sürmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa krem sürmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında ellere krem sürmek güzel bir hayat süreceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuduna krem sürmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, patlama noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında el kremi sürmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir