AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına krem sürmek

Kahve falında ayaklarına krem sürmek

Kahve falında ayaklarına krem sürmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında ayağa krem sürmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ayağına krem sürmek şansının artacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline krem sürmek kendisini işine veremeyeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göze krem sürmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına krem sürmek attığı adımların boşa gideceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında sırta krem sürmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Kahve falında saçına krem sürmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir