AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline kar almak

Kahve falında eline kar almak

Kahve falında eline kar almak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline kar almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına yorulur.

Kahve falında elinde kar tutmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında elinde kar görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek eli görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karla el yıkamak evde dinlenmek zorunda olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında eline kar almak küslükleri gidereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir