AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebek eli görmek

Kahve falında karnında bebek eli görmek

Kahve falında karnında bebek eli görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında karnında bebek eli gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek eli görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kar tutmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında eline kar almak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karla el yıkamak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir