AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında bebek eli görmek

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anne karnında bebek eli gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek mutluluk ve başarı getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hem de para kaybettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeği görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, gelirinden yana memnun olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir