AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kar tutmak

Kahve falında elinde kar tutmak

Kahve falında elinde kar tutmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kar tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, evleneceğinize delalettir.

Kahve falında elinde kar tutmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar tutmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancının elini tutmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak karlı ortaklıklara gireceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına tabir olunur.

Kahve falında balık elle tutmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir