AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kar görmek

Kahve falında elinde kar görmek

Kahve falında elinde kar görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında elinde kar gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Kahve falında elinde kar tutmak gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işaret eder.

Kahve falında karla el yıkamak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kendini bunu başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek müşterilerinin çoğalacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında kar tanesini eline almak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında eline kar almak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında elinde kar görmek her zaman şükür içinde olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir