AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek hayırlı işler yapacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, iş değişikliğine gidileceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeği görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir