AnaSayfa / Genel / Kahve falında karla el yıkamak

Kahve falında karla el yıkamak

Kahve falında karla el yıkamak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yepyeni biri haline geleceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret eder.

Kahve falında karla el yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında karla el yıkamak huzurlu günler geçirileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet eder.

Kahve falında karla yüz yıkamak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karla yüzünü yıkamak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında elinde kar tutmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine inanılır.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet eder.

Kahve falında eline kar almak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebek eli görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kar görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, yüzünün her daim güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir