AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına eldiveni takmak

Kahve falında kına eldiveni takmak

Kahve falında kına eldiveni takmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kına eldiveni takmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Kahve falında kına eldiveni takmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kına eldiveni görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Kahve falında kına eldiveni görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak insanları kıracağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eldiven takmak kötü günler yaşayacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında doktor eldiveni takmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz eldiven takmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri eldiven takmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir