AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz eldiven takmak

Kahve falında beyaz eldiven takmak

Kahve falında beyaz eldiven takmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, yüzüne kan geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz eldiven takmak gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz eldiven takmak istediği oranda da eğleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri eldiven takmak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında kına eldiveni takmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında eldiven takmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında siyah eldiven takmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eline eldiven takmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktor eldiveni takmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir