AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor eldiveni takmak

Kahve falında doktor eldiveni takmak

Kahve falında doktor eldiveni takmak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında doktor eldiveni takmak gördüyseniz:

  • Kaderinizi şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında doktor eldiveni takmak kafasının rahatlayacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına alamet eder.

Kahve falında doktor eldiveni görmek komşular tarafından kötülenileceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında eline eldiven takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kına eldiveni takmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eldiven takmak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz eldiven takmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında deri eldiven takmak işten yana şansının açık olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir