AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri eldiven takmak

Kahve falında deri eldiven takmak

Kahve falında deri eldiven takmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rahata kavuşmaya, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında deri eldiven takmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında deri eldiven takmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri eldiven görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline eldiven takmak işlerinden belirsizlik olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah eldiven takmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Kahve falında beyaz eldiven takmak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak kişinin kazancının artacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir