AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı eldiven takmak

Kahve falında kırmızı eldiven takmak

Kahve falında kırmızı eldiven takmak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak hatalı yollara gireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline eldiven takmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kına eldiveni takmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında deri eldiven takmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, eline geçen malları tutamayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz eldiven takmak mutlu günlerin yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında eldiven takmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında doktor eldiveni takmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Kahve falında siyah eldiven takmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir