AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eldiven takmak

Kahve falında siyah eldiven takmak

Kahve falında siyah eldiven takmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven takmak gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Kahve falında siyah eldiven takmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kına eldiveni takmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalettir.

Kahve falında deri eldiven takmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hayalkırıklığı duyacağına yorulur.

Kahve falında eldiven takmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak başarı ve zafer kazanacağına, eşyaların yenileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz eldiven takmak yeni başlangıçların yapılacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında doktor eldiveni takmak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline eldiven takmak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir