AnaSayfa / Genel / Kahve falında eldiven takmak

Kahve falında eldiven takmak

Kahve falında eldiven takmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, şifa göreceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eldiven takmak gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında kına eldiveni takmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eldiven takmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, geniş bir rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında doktor eldiveni takmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına delalet eder.

Kahve falında eline eldiven takmak haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven takmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz eldiven takmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri eldiven takmak fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir