AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden tutulduğunu görmek

Kahve falında elinden tutulduğunu görmek

Kahve falında elinden tutulduğunu görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında elinden tutulduğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında elinden tutulduğunu görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet eder.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine inanılır.

Kahve falında yağmura tutulmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalettir.

Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde esir tutulmak daha fazla kazanç getireceğine, emellere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dil tutulmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir