AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil tutulmak

Kahve falında dil tutulmak

Kahve falında dil tutulmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında dil tutulmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında dil tutulmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkudan dili tutulmak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dili tutulmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli tutulmak işlerin sürekli büyüyeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir