AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek

Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek

Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, kasasının daha çok para dolacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çenesinin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında çenesi tutulmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında çene kırılması görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeneyi sıkmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çenenin kanadığını görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uzun çene görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir