AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilin tutulduğunu görmek

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, köşeye sıkıştıracağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında korkudan dili tutulmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak terfi alacağına, yüksek bir makama geleceğine delalet eder.

Kahve falında dil tutulmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında dili tutulmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları tutulmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir