AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde esir tutulmak

Kahve falında evde esir tutulmak

Kahve falında evde esir tutulmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında evde esir tutulmak gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında evde esir tutulmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında esir tutulduğunu görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalet eder.

Kahve falında esir tutulmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde zorla tutulmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında esir olmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esirlikten kaçmak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esir olmaktan kurtulmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında esir almak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir