AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek haklılığının anlaşılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hedeflerini tutturamayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında dilinin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında korkudan dili tutulmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret eder.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek huzurun kaçacağına, sıkıntılarına ortak olacağına yorulur.

Kahve falında dili tutulmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek ikinci bir şans vereceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında dil tutulmak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında taşa tutulmak malının artmasını sağlayacağına, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir