AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işarettir.

Kahve falında oruç tutulduğunu görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynunun tutulduğunu görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında elinden tutulduğunu görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay tutulduğunu görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında elinin tutulduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir