AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmura tutulmak

Kahve falında yağmura tutulmak

Kahve falında yağmura tutulmak düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında yağmura tutulmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında yağmura tutulmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında doluya tutulmak musibetlerle karşılaşmayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Kahve falında zorla tutulmak yanlış adımlar atacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerde zorla tutulmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ay tutulduğunu görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruç tutulduğunu görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir