AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde zincir görmek

Kahve falında elinde zincir görmek

Kahve falında elinde zincir görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde zincir gördüyseniz:

  • Olan biteni veya mevcut durumu kabul etmek negatif olayları pozitife çevirmenin veya avantaj sağlanabilecek yerleri bulmanın ilk adımı olabilir.

Kahve falında elleri zincirli görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında elinde zincir görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında altın zincir bulmak çok büyük kısmetler kazanacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında kolye zinciri görmek iyi günler yaşayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında zincir kolye takmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı zincir görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zincir yutmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyun zinciri görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir