AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri zincirli görmek

Kahve falında elleri zincirli görmek

Kahve falında elleri zincirli görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet eder.

Kahve falında elleri zincirli gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Kahve falında elinde zincir görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri zincirli görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zincir almak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında zincir kolye takmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kapı zinciri görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazında altın zincir görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, acı tecrübeler edineceğine delalettir.

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek büyük bir ihanete uğranacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kaybetmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir