AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı zincir görmek

Kahve falında paslı zincir görmek

Kahve falında paslı zincir görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslı zincir gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında paslı zincir görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslanmış kaşık görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında paslı tabanca görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, doğru olanı seçeceğine işarettir.

Kahve falında pas görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında paslı kilit görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslı çiviler görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı bir şey görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara öncülük edeceğine inanılır.

Kahve falında paslanmış bıçak görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir