AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincir yutmak

Kahve falında zincir yutmak

Kahve falında zincir yutmak hakkını savunamayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, şansın ve bahtının da açılacağına tabir olunur.

Kahve falında zincir yutmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yaratıcılığınızı veya üretkenliğinizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında zincir yutmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kadim dostlar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda altın zincir görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri zincirli görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Kahve falında zincirleme trafik kazası görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında zincire bağlanmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zincir kolye görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında elinde zincir görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kolye zinciri görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir