AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun zinciri görmek

Kahve falında boyun zinciri görmek

Kahve falında boyun zinciri görmek muradın gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyun zinciri gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Kahve falında boyun zinciri görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, maaşının artacağına işaret eder.

Kahve falında bisiklet zinciri görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında araba zinciri görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından zincirlenmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, ailesi ile mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zincir kolye takmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslı zincir görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir