AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın zincir bulmak

Kahve falında altın zincir bulmak

Kahve falında altın zincir bulmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında altın zincir bulmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında altın zincir bulmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında zincir bulmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş zincir bulmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında altın zincir almak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Kahve falında altın zincir taktığını görmek parasız günler geçireceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında altın zincir koparmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Kahve falında kolunda altın zincir görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir