AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincir kolye takmak

Kahve falında zincir kolye takmak

Kahve falında zincir kolye takmak yapılan çalışmaların heba olacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, sıkıntılarının artacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zincir kolye takmak gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Kahve falında zincir kolye takmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında altın zincir kolye görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, zaman bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında kolye zinciri görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında altın zincirli kolye görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında zincir kolye görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir