AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye zinciri görmek

Kahve falında kolye zinciri görmek

Kahve falında kolye zinciri görmek nasibin bollaşacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolye zinciri gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında altın zincir kolye görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincirli kolye görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zincir kolye görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işaret eder.

Kahve falında kolye zinciri görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet eder.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında zincir kolye takmak hastalıklara şifa bulunacağına, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir