AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış cesetler görmek

Kahve falında yanmış cesetler görmek

Kahve falında yanmış cesetler görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yanmış cesetler gördüyseniz:

  • Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yanmış cesed görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış cesetler görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının cesedini görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan cesetler görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret eder.

Kahve falında annenin cesedini görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir