AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kadın cesedi görmek

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha sonra işlerin açılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, mal sahibi olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında denizde kadın cesedi gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın cesedi taşımak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kadın cesedi görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında denizde cesetler görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında cesedi denize atmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir