AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Kahve falında babanın cesedini görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret eder.

Kahve falında babasının cesedini görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba cesedi görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında annenin cesedini görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında cesedi saklamak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir