AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin cesedini görmek

Kahve falında kardeşinin cesedini görmek

Kahve falında kardeşinin cesedini görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin cesedini gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kardeşinin cesedini görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cesetle uğraşmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zor bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış cesed görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplu cesetler görmek stres içinde günler geçireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir